Copyright © 2011·  made by webdesigner: Winnie Andersen  · www.granroyal.dk  ·   All Rights reserved  · 
Om Kennelen
Kennel Clean-coton er en lille køkken opdræt af racen coton de tulear. Kennelen er medlem af DKK Dansk kennel klub og KSS Klubben for de små selskabshunde.

Jeg har gennemført opdrætter kursus i 2009 og den nye hundehold kursus i 2010. Jeg fik mit kennel navn Clean-coton i 2009.


Om os
Vi er en familie på 5 , Andreas på 20 år , Rasmine på 18 år , Vicky på 15 år , Mogens og jeg.Vores 2 hunde lever hos os som familie hunde. Når de er alene hjemme har de vores køkken at være i, ellers må de være i hele huset.

Hele vores have på 1600 er hegnet ind så de har en masse af plads udenfor. Vores hunde her gennemført hvalpe movition for at lære at være sammen med andre hunde.

Derefter går de til ringtræning da jeg godt kan lide at gå til udstilling, først og fremmest for at få mine hunde bedømt af forskellige dommer - men også for hygge og samvær med andre, som har samme interesse som mig selv.

En tur i skoven eller ved havet er noget vi gerne vil sammen med hundene , men udstilling er kun mig der tager til, da det interresser ikke min mand og børn. Vi har lejlighedsvis hvalpe, når vi har tid og overskud til det.

Clean-Coton
Kennel